| Магазин за дрехи | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Куин Фабрей Admin
Брой мнения : 96 Join date : 29.07.2011 Age : 30 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Магазин за дрехи Пет Юли 29, 2011 10:41 pm | |
| | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
Брой мнения : 62 Join date : 30.07.2011 Age : 29 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Вто Авг 02, 2011 5:11 pm | |
| - Пратих смс на Али , да се чакаме в мола .. в магазина за дрехи - New Yorker .. Още бях в къщи затова се облякох набързо и излязох .. Бях се облякла леко - с бял потник за основа и черен широк потник отгоре .. Бях обула черни дънки, тип цигара .. Дамска бяла чанта и бели токчета .. Не след дълго стигнах до мола .. И отидох пред магазина .. Много исках да го разгледам, но щях да изчакам Али .. за да го направим заедно : )) .. .. През това време проведох телефонен разговор с майка ми .. Звучеше нещо като .. - Как си ? - Добре! - Какво правиш ? - Нищо .. чакам една приятелка в мола ! - а какво стана с мажоретките ? - Влязох в отбора мамо !! Тогава тя наистина се зарадва и почна да ме поздравява .. - Амм .. мамо трябва да затварям - приятелката ми е тук ! - Добре Мила ! Приятно изкарване ..! Тогава видях Али да идва и я поздравих . - Здравей Али!! | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
Брой мнения : 44 Join date : 30.07.2011 Age : 31 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Вто Авг 02, 2011 9:42 pm | |
| * Получава СМС от Ашли да се срещнат в мола... *Оох какво да облека какво да облека... това ще свърши работа ... * ммм не е лош този мол.. да видим какво има в магазините тук * -Хей Аш! =] Как си ? | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Сря Авг 03, 2011 4:41 pm | |
| | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Сря Авг 03, 2011 4:53 pm | |
| Разгледахме магазина... не ми се стори кой знае какво ,но ставаше... Ашли се нахвърли на дрехите като невидяла.. Аз си харесах само няколко неща: Който щях да облека на вечеря с родителите ми и няколко роднини. - В Ел Ей имахме доста по-голями магазини от този.. Аш не си купуваш дрехи за първи и последен път по-спокойно *смее се* =D Хайде да пиинем по-нещо преди да припаднеш от толкова бързане =D | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Сря Авг 03, 2011 5:16 pm | |
| Запътихме се към горните етажи ..Щом чух думите на Али се засмях .. - Добре .. Може да ти се сторя странна, но ... тук .. такива дрехи се срещат много рядко .. Не, че се оплаквам .. но е Тампа - родния ми град имаше много по-хубави неща от тук , но се наложи да се преместя .. А и трябва да имам хубави дрешки за започването на годината .. все пак и аз съм нова ...Поне да направя някакво впечатление .. - Амм .. Имам една идея .. Защо не дойдеш тази вечер в къщи .. с приспиване .. Може да извикаме Куин - малко не ми се вярва да приеме, но .. хем да се опознаем .. ДА разберем дали ще си крещим цяла година или не :дд .. И утре ще отидем заедно на тренировките ... Тогава направих тази кучешка физиономия .. не че я използвам често но винаги ме кара да се смея ... | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Сря Авг 03, 2011 6:20 pm | |
| Аш каза , че това са хубавите дрехи и напълно се отчаях ! - Само 2 секунди да звънна на майка ми : * говори по телефона * Мамо този мол ... не знам дали може да се нарече така е ... без коментар.. дали може някой уикенд да отскочим до Париж? Да мамо знам колко дрехи имам ... ще направя място спокойно ще да подаря няколко за благотворителност.. Париж ? Може? Благодаря ти мамо , знаех че ще ме разбереш... Чао чао Обичам те *праща целувка* - Та Аш , да бих искала да си направим преспиване .. а ако и Куин дойде ще е още по интересно ! Но ако още веднъж направиш тази физиономия ще те бутна по ескалатора ! =D=D *смее се *
Последната промяна е направена от Алисън Грийн на Чет Авг 04, 2011 4:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Сря Авг 03, 2011 6:54 pm | |
| - .. OO .. -засмях се .. Mай някой скоро ще ходи на срещаа ! Много се радвах за нея ..Той наистина беше хубав.. но сега по-важното беше преспиването в нас .. - Амм .. Аз ще се обадя на Куин .. Извадих телефона си и набрах номера - Амм .. Куин ... Ашли е .. Ние със Алисън те каним да останеш в нас .. нещо като парти с преспиване .. Какво ще кажеш ?? | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
Брой мнения : 96 Join date : 29.07.2011 Age : 30 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Чет Авг 04, 2011 1:21 am | |
| Докато си седях в нас и гледах телевизия телефона ми звънна ... беше Ашли..сега ли пък какво иска ?...Вдигнах...предложи ми да спа в тях... нещо като парти с преспиване ..и Али ще бъде там... хм беше ми прекалено скучно и реших да приема..
- Ъм,окей..прати ми смс в колко да съм във вас ..защото трябва да затварям,че майка ми ме вика..-казах бързо и заатворих..след това отидох да вида както иска мама...
| |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи Чет Авг 04, 2011 12:41 pm | |
| - Добре ! - тогава Куин затвори телефона .. - Алии .. Куин се съгласи ..Ако искаш да се прибираме , за да можеш да си вземеш от вас дрехи за довечера и ще ти пратя есемес къде да дойдеш и в колко часа ;] ..! Взехме торбите и тръгнахме ... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Магазин за дрехи | |
| |
|
| |
| Магазин за дрехи | |
|