Glee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Glee

Български РПГ форум на сериала 'Glee'

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Магазин за дрехи

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Куин Фабрей
Admin
Куин Фабрей

Брой мнения : 96
Местожителство : Охайо

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyПет Юли 29, 2011 10:41 pm

Магазин за дрехи  Magazin
Върнете се в началото Go down
https://glee-rpg-forum.bulgarianforum.net
Ашли Хийл
Мажоретка
Ашли Хийл

Брой мнения : 62

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyВто Авг 02, 2011 5:11 pm

- Пратих смс на Али , да се чакаме в мола .. в магазина за дрехи - New Yorker .. Още бях в къщи затова се облякох набързо и излязох .. Бях се облякла леко - с бял потник за основа и черен широк потник отгоре .. Бях обула черни дънки, тип цигара .. Дамска бяла чанта и бели токчета .. Не след дълго стигнах до мола .. И отидох пред магазина .. Много исках да го разгледам, но щях да изчакам Али .. за да го направим заедно : )) .. .. През това време проведох телефонен разговор с майка ми .. Звучеше нещо като ..
- Как си ? - Добре!
- Какво правиш ? - Нищо .. чакам една приятелка в мола !
- а какво стана с мажоретките ? - Влязох в отбора мамо !!
Тогава тя наистина се зарадва и почна да ме поздравява ..
- Амм .. мамо трябва да затварям - приятелката ми е тук !
- Добре Мила ! Приятно изкарване ..!
Тогава видях Али да идва и я поздравих .
- Здравей Али!!
Алисън Грийн
Мажоретка
Алисън Грийн

Брой мнения : 44

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyВто Авг 02, 2011 9:42 pm

* Получава СМС от Ашли да се срещнат в мола... *Оох какво да облека какво да облека...

Магазин за дрехи  Sky_Clothing_Hayden това ще свърши работа ...
* ммм не е лош този мол.. да видим какво има в магазините тук *
-Хей Аш! =] Как си ?
Ашли Хийл
Мажоретка
Ашли Хийл

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyСря Авг 03, 2011 4:41 pm

- Здравей Али .. Аз съм добре .. Мерси! Хайде да влизаме, защото разбрах, че имало големи намаления!
Така двете влязохме и разгледахме целия магазин .. Ръцете ни бяха пълни с дрехи, затова се запътихме към пробните ..Аз бях първа .. И повярвайте ми .. купих си АДСКИ МНОГО неща ..

Магазин за дрехи  3644692DМагазин за дрехи  3644693VМагазин за дрехи  3644694RМагазин за дрехи  3644695PМагазин за дрехи  3644701r Магазин за дрехи  3644702yМагазин за дрехи  3644703xМагазин за дрехи  3644704jМагазин за дрехи  3644705gМагазин за дрехи  3644710Z
Магазин за дрехи  3644711nМагазин за дрехи  3644712wМагазин за дрехи  3644713yМагазин за дрехи  3644714rМагазин за дрехи  3644722Z Магазин за дрехи  3644723bМагазин за дрехи  3644724iМагазин за дрехи  3644725uМагазин за дрехи  3644726KМагазин за дрехи  3644736aМагазин за дрехи  3644737kМагазин за дрехи  3644741y
Алисън Грийн
Мажоретка
Алисън Грийн

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyСря Авг 03, 2011 4:53 pm

Разгледахме магазина... не ми се стори кой знае какво ,но ставаше... Ашли се нахвърли на дрехите като невидяла.. Аз си харесах само няколко неща: Магазин за дрехи  Black-dress13
Магазин за дрехи  Black-pump
Магазин за дрехи  Images?q=tbn:ANd9GcToQv5KJEmNk0HGHfY_A-D9AHAEXZ4na3tj4aemFFRAfju6gX9G
Който щях да облека на вечеря с родителите ми и няколко роднини.
- В Ел Ей имахме доста по-голями магазини от този.. Аш не си купуваш дрехи за първи и последен път по-спокойно *смее се* =D Хайде да пиинем по-нещо преди да припаднеш от толкова бързане =D
Ашли Хийл
Мажоретка
Ашли Хийл

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyСря Авг 03, 2011 5:16 pm

Запътихме се към горните етажи ..Щом чух думите на Али се засмях ..
- Добре .. Може да ти се сторя странна, но ... тук .. такива дрехи се срещат много рядко .. Не, че се оплаквам .. но е Тампа - родния ми град имаше много по-хубави неща от тук , но се наложи да се преместя .. А и трябва да имам хубави дрешки за започването на годината .. все пак и аз съм нова ...Поне да направя някакво впечатление ..
- Амм .. Имам една идея .. Защо не дойдеш тази вечер в къщи .. с приспиване .. Може да извикаме Куин - малко не ми се вярва да приеме, но .. хем да се опознаем .. ДА разберем дали ще си крещим цяла година или не :дд .. И утре ще отидем заедно на тренировките ...
Тогава направих тази кучешка физиономия .. не че я използвам често но винаги ме кара да се смея ... I love you I love you
Алисън Грийн
Мажоретка
Алисън Грийн

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyСря Авг 03, 2011 6:20 pm

Аш каза , че това са хубавите дрехи и напълно се отчаях !
- Само 2 секунди да звънна на майка ми : * говори по телефона * Мамо този мол ... не знам дали може да се нарече така е ... без коментар.. дали може някой уикенд да отскочим до Париж? Да мамо знам колко дрехи имам ... ще направя място спокойно ще да подаря няколко за благотворителност.. Париж ? Може? Благодаря ти мамо , знаех че ще ме разбереш... Чао чао Обичам те *праща целувка*
- Та Аш , да бих искала да си направим преспиване .. а ако и Куин дойде ще е още по интересно ! Но ако още веднъж направиш тази физиономия ще те бутна по ескалатора ! =D=D *смее се *

Последната промяна е направена от Алисън Грийн на Чет Авг 04, 2011 4:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ашли Хийл
Мажоретка
Ашли Хийл

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyСря Авг 03, 2011 6:54 pm

- .. OO .. -засмях се .. Mай някой скоро ще ходи на срещаа !
Много се радвах за нея ..Той наистина беше хубав.. но сега по-важното беше преспиването в нас ..
- Амм .. Аз ще се обадя на Куин ..
Извадих телефона си и набрах номера
- Амм .. Куин ... Ашли е .. Ние със Алисън те каним да останеш в нас .. нещо като парти с преспиване .. Какво ще кажеш ??
Куин Фабрей
Admin
Куин Фабрей

Брой мнения : 96

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyЧет Авг 04, 2011 1:21 am

Докато си седях в нас и гледах телевизия телефона ми звънна ...
беше Ашли..сега ли пък какво иска ?...Вдигнах...предложи ми да спа в тях...
нещо като парти с преспиване ..и Али ще бъде там... хм беше ми прекалено скучно и реших да приема..

- Ъм,окей..прати ми смс в колко да съм във вас ..защото трябва да затварям,че майка ми ме вика..-казах бързо и заатворих..след това отидох да вида както иска мама...
https://glee-rpg-forum.bulgarianforum.net
Ашли Хийл
Мажоретка
Ашли Хийл

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  EmptyЧет Авг 04, 2011 12:41 pm

- Добре ! - тогава Куин затвори телефона ..
- Алии .. Куин се съгласи ..Ако искаш да се прибираме , за да можеш да си вземеш от вас дрехи за довечера и ще ти пратя есемес къде да дойдеш и в колко часа ;] ..!
Взехме торбите и тръгнахме ...
Sponsored content

Магазин за дрехи  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Магазин за дрехи    Магазин за дрехи  Empty

Магазин за дрехи
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Магазин за бижута