| Къщата на Ашли Хийл | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ашли Хийл Мажоретка
Брой мнения : 62 Join date : 30.07.2011 Age : 29 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Къщата на Ашли Хийл Съб Юли 30, 2011 7:37 pm | |
| Това е къщата ми : Не е голяма .. Но е много красива .. Това е кухнята : Хола : Спалнята ми : Имам и малка трапезария : И банята : Moят телефон : Лаптопа ми : Колата ми :
Последната промяна е направена от Ашли Хийл на Чет Авг 04, 2011 2:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 2:41 pm | |
| * След като с Али се разделихме от мола .. Се прибрах в къщи .. преоблякох се и извадих телефона си .. Започнах да пиша съобщенията на момичетата .. Съобщението гласеше '' ул. Croford 24, към 19:00 :] '' Изпратих го на момичетата и се запътих към хранителния магазин, за да взема някои неща за довечера .... | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 3:07 pm | |
| След като се прибрах се запътих към кухнята .. Сложих напитките и сладоледа в хладилника .. След това сложих спагетите да се варят .. И отделно сложих и соса .. започнах да правя салатата .. Нарязах я .. Сложих царевицата и рибата тон .. Разбърках я .. Овкусих я и я сложих в хладилника ..След това изкарах готовите спагети от тенджерата и8 сложих отгоре и соса .. Сложих ги в една тава .. След това ги пъхнах на топло във Печката .. Бях готова .. Отидох до хола .. Извадих DVD-та със страшни филми и се качих горе за да облека нещо друго .. Изкарах новите си дрехи и избрах дрехите с които ще бъда След това седнах на дивана , пуснах телевизора и зачаках .. | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
Брой мнения : 96 Join date : 29.07.2011 Age : 30 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 3:39 pm | |
| Позвъних на вратата..ох забръзвах..днес беше от малкото дни в които наистина е студено.. Позваних още веднъж... Хайде де няма ли да отвори най-накрая..ще умра от студ... Тъкмо тървах да натисна пак звънеца,но... | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 3:44 pm | |
| Чух звъненето на вратата и се забавих малко,защото оправих дивана и спрях телевизора ..Отидох до вратата , Пуснах ръце по дрехите си, за да ги пригладя и отворих вратата .. Беше Куин .. - Съжалявам,че не отворих веднага .. Влез ..! Дръпнах се от вратата и и направих място да влезе | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 3:49 pm | |
| Най-накрая отвори ...влязох Къщата и не беше голяма,но беше хубава. -Заповядай..-подадох и виното.. -Дано си ценителка на качественото вино... | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 3:52 pm | |
| - Благодаря за виното! - взех го и се запътих към кухнята .. - Купила съм и бира .. Пиеш ли ? Отворих хладилника и сложих виното там и се върнах във хола при Куин | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 3:55 pm | |
| -Много рядко ..-усмихнах се леко. -Имаш хубава къща..- влязохме в хола. -Наистина е хубава .. Пак се усмихнах леко.. | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
Брой мнения : 44 Join date : 30.07.2011 Age : 31 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:01 pm | |
| Най-сетне пред Ашли.. позвъних на звънеца.. бях като дядо колета.. с чантата на рамо подаръците и куфара в една ръка .. шампанското и сладките в друга.. =D Боже колко съм смешна.. =D Хайде бе къде е Аш... Дали Куин е тук.. Какво ли е в къщата на Ашли.. Боже след 2 секунди ще разбера ,защо си задавам такива въпроси.. Позвъних отновоо и чух стъпки.. | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:08 pm | |
| Чух отново звънене И отидох да отворя ... Беше Али - Здравейй !! -усмихнах се и я прегърнах .. - Влизай ..! Малее .. Колко неща си помъкнала :дд - Настанявай се .. | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:11 pm | |
| - Здрасти Аш.. леле колко силно стискаш *смее се * .. Амм това е за теб *подава и подаръка * *Куин се показва* -Оо Здравей Куин.. Това е за теб * Подава и подаръка* - Ам къде да оставя това *гледа сладките и шампанското* ? | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:16 pm | |
| - Амм Мерси!!След малко ще го видя ( подаръка ) Дай ги на мен ( сладките и шампанското ).. Ще ги сложа във хладилника .. Сядайте.. - Какво искате да пиете ? Имам Бира , Вода , Сок , Вино и Шампанско .. ?!Освен това ето това са дисковете с филмите -подавам им ги ..- Изберете един .. След това отидох до вратата и се опрях на нея за да изчакам да чуя какво ще пият момичетата .. - Наготвила съм доста неща .. Ако сте гладнии ..
Последната промяна е направена от Ашли Хийл на Чет Авг 04, 2011 4:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:20 pm | |
| -Ъм..мерси //отворих подарака от Али // о супер е мерси.. -Ъъ само филми ли ще гледаме..хайде де дори на мен ми се прави нещо по-щуро, а за пиенето мисля да започна с вода,но после може би вино .... | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:28 pm | |
| - Няма защо Куин.. - Аш за мен сок.. и да.. какво ще правим тази вечер? * Много се зарадвах , че Куин хареса подаръка.. А къщата на Ашли е много хубава.. * - Имаш ли домашни любимци?
| |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:38 pm | |
| - Нее .. нямам .. само от 1 месец съм тук и още не съм се установила много .. Амм .. незнам какво ще правим , какво ---- Тогава телефона ми звънна .. -Извинете ме .. Отидох и вдигнах телефона ; - Ало ?! .. Пол .. От кога не сме се чувалии Какво правиш .. Къде си сега ? .. в ОХАЙО !! И аз съм тамм .. Моля ?! .. Трябва някой път да се видим .. Добре ..Чао Чао
Последната промяна е направена от Ашли Хийл на Чет Авг 04, 2011 4:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:42 pm | |
| - Е аз не познавам никой тук освен вас... Куин да кани.. * Чудех се какво ли правят приятелките ми от Ел Ей... но реших , че ако им се обадя ще е грубо към Куин и Ашли.. * *Започнах да разглежам хола..* | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 4:49 pm | |
| Погледнах ги.. -Добре искате ли да гледаме ... здрач -замях се защото нищо друго не ми хрумна... Отпих от водата си .. -Или вие предложете нещо .. | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 5:07 pm | |
| - Хммм става.. А какво ще кажете да играем на Истина или Предизвикателство? *засмива се * * Като бях малка играехме на какво ли не когато приятелките ми преспиваха в нас..но сега.. съм на 18.. а и съм в нов град.. * - Тъкмо ще разберем повече за този твой Пол.. *засмива се * * Спомних си за.. Майкъл... изведнъж очите ми се напълниха със сълзи.. Не ... не трябва да мисля за него.. трябва да продължа напред ! *
| |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 5:10 pm | |
| - Дадено . Само да донеса сока и водата Запътих се към кухнята и и сипах сок след това вода в друга чаша и ги донесох .. - Такам .. Кой ще е първи .. Седнах на земята и ги погледнах .. | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 5:14 pm | |
| -Предлагам да сме по азбучен ред ..тоест вие сте - засмях се ..и отпих от водата си ..докато чаках едната да зададе въпрос на някой се зачудих какво ли прави Пък ? С коя ли се е*е днес ... ох само глупости миля ...хайде да се съсредоточим в/у играта.. | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 5:19 pm | |
| - Окей аз ще питам първа *седнах до тях* - Ашли Истина или Предизвикателсво? * усмихнах се* - Оу и момичета играем без правила.. всякакви въпроси и предизвикателства са позволени! Наказанието за неизпълнено предизвикателство или лъжа е да те полеят с доматен сок и да те снимат! Но каквото се стори и каже в тази стая си остава тук! Никакво клюкарстване,изнудване,заплахи и подобни неща с научената тук информация! *голяяма усмивка* | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 5:24 pm | |
| - Добре .. Съгласна съм .. Амм .. Избирам Истина .. Какво ли щеше да ме пита Али .. Беше ми любопитно .. Надявах се да не ме пита за Пол .. Хмм .. Той е така наречената '' Болна тема '' .. Защо ли .. Защото адски много ми липсва и с годините се научих да не го показвам ..но понякога имах чувството,че съм само за специални случаи .. тоест ..аз съм като прищявка за него .. и понякога се държеше грубо .. понякога мило .. Всички момичета си падаха по него .. и ми правеха сякакви номера .. защото завиждаха .. аз се мислех за велика .. а същност съм се залъгвала адски много .. Въпреки, че ако ме питат за него ще им кажа и ще ми олекне .. но имам да разказвам '' цяла вечер '' | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 5:30 pm | |
| - Такаам.. разкажи ни малко за този Пол *Смее се* сигурна съм , че го очакваше.. Кой е той? От къде е ? Какъв е? =D *отпих от сока си* *загледах с нетърпение Ашли * | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 5:48 pm | |
| -Знаех си ! - * престорих се ,че се смея ,.. по-точно ми се плачеше* - Познаваме се още от малки .. Майките ни са били и са най-добри приятелки още от началния курс .. Така ни запознаха още когато аз бях на 1 годинка .. Прекарала съм живота си с него .. всеки ден бяхме заедно .. Играехме .. Смеехме се .. Пяхме .. Почти всяка вечер си правехме купони .. Но в последствие .. след като пораснахме .. сякаш се отчуждихме ..Смисъл .. нещата които правехме като малки сега ни се струваха прекалено странни .. може би заради възрастта ни .. Беше ни неловко .. Но пак бяхме най-добри приятели .. В училището в което учехме всички си изпопадаха по него .. всички момичета бяха влюбени в него .. Аз също бях една от тях .. Една вечер бяхме в двора на къщата ми .. и гледахме звездите .. Говорехме си за миналото .. Нямаше човек който да ме разбира повече от него .. Щом му казах тези думи .. той ме целуна .. А аз му отвърнах .. Аз бях на 14, а той на 15 .. Тогава той се отдръпна и каза , че трябва да тръгва и побягна .. На следващия ден ми каза, че заминава за Австралия ..след няколко дена .. ..заради някакво актьорско обучение.. Тези дни прекарахме заедно .. целувахме се .. прегръщахме се бях Адски влюбена .. Обожавах го .. Както и той мен Каза ми, че ме обича .. И аз му казах същото ..Там той стана известен .. Участваше в много филми .. Всеки ден си говорехме .. После като стана на 16 .. Се снима в един филм .. с едно момиче .. След като филма излезе .. Те станаха двойка *една сълза се стече по лицето ми* .. Имаха много снимки - как се целуват .. прегръщат .. и на едно интервю той каза '' Обичам я .. И НИКОГА не съм обичал никой така '' .. Тогава се сринах .. Не излизах от стаята си .. Постоянно плачех .. и една вечер той ми се обади .. Говореше сякаш нищо не се е случило .. Тогава го попитах как е тя ... И той ми каза '' добре е .. И съм много влюбен .. съжалявам .. но усещах само леко привличане към теб. Съжалявам . '' и ми затвори телефона .. После се върна в Тампа за 1 седмица .. Каза, че много съм му липсвала .. Но дойде с приятелката си .. Тя ме унижаваше през цялото време .. Той разбра .. но нищо не направи .. През цялото време се държеше сякаш няма нищо .. И сега е същото .. Тайно си мечтая , че ме обича .. както аз го обичам .. Но това са празни надежди .. Дори не желая да го питам за нея .. * изтрих сълзите си и се усмихнах фалшиво ..* | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 6:05 pm | |
| *Бях леко потресена от историята на Аш.. нито е първата подобна история.. нито е най-трагичната която чувам.. но аз съм си такава.. някак винаги съчувствам много и сякаш влизам в позицията на човека.. а и си е истинска трагедия да се случват такива ужасни неща на толкова добри хора.. момичета.. ние сме просто едни тийнейджърки , а сякаш сме преживяли толкова мъки и страдания , като за цял живот * - Аш.. аз.. ние съжаляваме за всичко ,което си преживяла.. * отива и я прегръща* този негодник не заслужава твоята любов и трябва да го забравиш .. не бива някакъв си мъж да те използва така ! - Да продължим натам.. Аш избери и питай *усмивка* | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 6:14 pm | |
| - Даа .. аз съм .. Амм .. Куин .. Истина или предизвикателство ? Почувствах се добре след като го казах на момичетата .. Разбира се има по-сълзливи истории във филмите .. .. И наистина ще послушам Али за съвета .. И ще преодолея това .. все пак не бива заради моите чувства да си развалям приятелството с него.. | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 6:18 pm | |
| След изсторията на Ашли бях леко потресена..те изглежда толкова щастлива,а пази толкова болка в себе си .. та кое е да избера ... о ако е предизвикателно ще трябва да стана,а така ми е много удобно.. -Хмм...истина ... | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 6:25 pm | |
| - Куин .. Разкажи ни, защо предпочиташ другите да те знаят като кучка, а не като капитана на мажоретките .. Защо пред другите искаш да запазиш репутацията си вместо да бъдеш себе си .. Например .. Първите няколко дена се заяждаше .. а сега .. се държиш мило .. -------------- Добре .. Не е от най-умните въпроси .. Но наистина исках да знаят отговора .. | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 6:33 pm | |
| Ох...не мислех,че ще ме пита точно това...та..оохх -Аз не предпочитам просто ..ох - и аз не знам какво да й казажа -Виж..по-лесно е да се държиш като кучка..от колкото някакво мило момиченце което всички мачкат.. когато бях на 13 бях от тези милички момичета които всеки ден ги унижаваха и им се смееха..когато станах на 14 просто спря да ми пука за другите и почнах да се държа като тези които ме унижаваха..и така е по-забавнно...след това станах и главна мажоретка и получих още по-голям респект...и мисля,че е това ... -Май само теб не сме питали - погледнах Али... - Та..какво избираш ? | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 6:40 pm | |
| * чудех се ... чудех се.. още се чудех..* - Истина *усмивка* * Какво ли ще ме питааа? *Смях на ум =D * * | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл | |
| |
|
| |
| Къщата на Ашли Хийл | |
|