| Къщата на Ашли Хийл | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Куин Фабрей Admin
Брой мнения : 96 Join date : 29.07.2011 Age : 30 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 6:42 pm | |
| -Хмм.. та до колкото знам си от LA..та имаше ли си гадженце там ?.. Какви бяха приятелите ти ? Винаги ли си била толкова дразнещо позитивна ? -
Говорех толкова бързо...реших,че нямам кво друго да я питам .. | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
Брой мнения : 44 Join date : 30.07.2011 Age : 31 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 7:33 pm | |
| *Боже колко въпроси.. * *Засмива се * - Ами даа.. Аз съм от Ел Ей .. и да имах си приятел.. казва се Майкъл Кларк.. бяхме заедно 3 години..но се разделихме ,защото аз се преместих тук.. баща ми е собственик на компания за недвижими имоти и работата му ни принуди да дойдем тук.. Аз съм на 18 , трябваше да започна училище на 7 , както го бяха планували родителите ми.. ,но когато бях малка баба ми ,която живееше в Русия се разболя от рак и аз отидох при нея вместо да започна училище.. отказвах да се върна в Ел Ей , докато тя не се оправи.. но тя не се оправяше.. и почина след 2 години.. .. Ъмм.. с Майкъл не сме се чували откакто дойдох тук , защото решихме , че се обичаме прекалено много за да можем да поддържаме връзка от такава далечина.. просто не можем да понесем да се гледаме как страдаме един за друг и е по-добре да се разделим и да се забравим доколкото можем.. защото за нас няма бъдеще докато аз съм тук и той е там.. Ъмм приятелки.. имах много.. имам все още поддържаме връзка.. все пак те са ми всичко... и не искам да трябва и тях да забравя... *Показва им тази снимка: Това е най-добрата ми приятелка от Лос Анджелис.. Ванеса.. и някой момичета от бившия ми отбор : *усмихва се като вижда снимките и си спомня..* - Ам не съм дразнещо позитивна ! Няма такова нещо като дразнещо позитивна! =D Да си позитивен е нещо чудесно.. нещо задължително за всеки човек ! Аз просто вярвам в доброто в хората ! *Голяма Усмивка* - Та Куин .. Истина или Предизвикателство..? | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 7:42 pm | |
| О предпочитам да стана от колкото пак да говора неща за миналото...
-Предизвикателство - усмихнах се широко... | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 7:53 pm | |
| * Какво да я предизвикам... * - Хммм прати на всяко момче/мъж от телефона си "Скъпи много те харесвам ! Искаш ли да се срещнем някъде? СЕГА! " На АБОСЛЮТНО ВСЕКИ ЕДИН! Включително баща ти,роднини и т.н. ! *усмивка* * ... пхх тъпа главице само това ли можа да измислиш.. * | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 7:56 pm | |
| -Не , не мога да го направя... Нямах много мъжки имена в телефона си но едно от тях беше Пък..и не,не можех,,просто не можех..те са добри ще ме раберат... | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
Брой мнения : 62 Join date : 30.07.2011 Age : 29 Местожителство : Охайо
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 7:59 pm | |
| - Отивам за доматения сок *засмях се* - Али .. Ще я спасим ли от наказанието ?? *запътих се към кухнята и се върнах с доматения сок* - АА ??! | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:01 pm | |
| -Моля ви ...момичета ... помните ли аз бях тази която ви пусна в отбора...добре може ли на всички без един..ще ви платя .. -през това време си сабличах якето поне него можех да спася... -Моля..моляяя
| |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:04 pm | |
| - Куин.. разбрахме се.. доматен сок или пращаш смс-и? ако ще ти помогне утре сутринта можеш да напишеш нови смс-и на всички , че е било предизвикателство от игра .. НО на сутринта чак ! - от друга страна мисля , че червеното много ще ти отива ! *смее се * - Прави избора ... все пак мисля ,че Аш ще ти намери някой дрешки да се преоблечеш.. | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:08 pm | |
| - За дрехите няма никакъв проблем , но ти решавай .. *приближавам се със доматения сок* *започнах да се смея* - Аа .. облечи якетоо!*засмях се* | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:12 pm | |
| -Но аз си обичам този потник...ох добре ще ги напиша -казах по най-мрънкащя начин .. и си взех телефона..почнах да пиша... стигнах до Пък....как можех да му напиша...Скъпи много те харесвам ! Искаш ли да се срещнем някъде? СЕГА!...щеше да ме сметне за побъркана ..за уличница..за .за и аз незнам за какво.. ох..натиснах..прати..ето живота ми минава на лента..мисля,че съм мъртва... -Сега пак ви мразя ..това да го знаете - облякох си топлото яке и седнах на дивана.. -Ма наистина ви мразя - казах сърдито .. | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:16 pm | |
| * Тя ги прати.. * - Оу Куин толкова съм горда с теб ! *Прегръща я * - Спокойно на сутринта ще пратиш нови смс-и и всичко ще се оправи преди да отидем на училище даже ! =D - Видя ли не е толкова трудно .. Мисли позитивно.. - сега си ти Аш.. | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:18 pm | |
| - О да много ми помогна благодаря - отоворих иронично на Али -Оо мила ми Ашли ти ли си ?..Какво избираш..хайде не е страшно... -звучах толкова лошо и злобничко | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:21 pm | |
| - Знам, че ще си изпатя .. но избирам Предизвикателство Ей ся сгазих лука .. Дадох и шанс да си поиграе с мен ... Сигурно сбърках .. Охх .. Какво ли ще каже .. - Ама да не е много гадноо .. НАлии ?? | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:25 pm | |
| -Хмм..нее ..аз съм мил човек..-усмихнах се победоносно.. -Вземи хубавия си телефон.. набери Пол..и му кажи..бавно.. ''Обичам те..и те искам на момента..'' - знаех,че няма да го направи,но поне ще я полея с сок | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:29 pm | |
| Щом чух това .. направо се изприщихх .. - Нее .. Не мога .. Няма как .. Аз .. Аз .. Как ще го направя .. Охх .. - Добре .. не ми пука .. той ме нарани и сега ще си правя кефа на негов гръб ... *Набрах телефона * От другата страна се чу : - Ало ..? Затворих .. - аз .. Незнамм .. Аз ..
| |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:35 pm | |
| * Тя почти го направи.. почти * - АШ !!!!!!! Защо по дяволите му затвори? Да не предпочиташ тъпите гнусни домати? *хваща я за ръката* - Звъниш му отново и му натрии носа.. след като му кажеш това което иска Куин му кажи каквото поискаш само да не е за играта и че това е предизвикателство.. ! Натрии му носа .. сравни го със земята.. Заклевам ти се ако не го сториш ще те удавя в море от доматен сок ! | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:47 pm | |
| - Охх .. добре. . Но ти ще ми държиш ръката, за да не затворя .. взех телефона и набрах *още преди да е вдигнал* - Не мога ! не мога ! А---- *той вдига* - Ало ?!Аш ? - Ало .. - Какво има ? -Обичам те и те искам на момента !!*засмивам се* Иска ти се .. - Моля ??! .. Ашш .. Къде си .. Да не си пияна - Вкъщи съм .. И най-после си изясних .. че не си струва да страдам за теб .. Не ми се обаждаше и се правеше , че няма нищо .. Но инъче ми казваше, че ме обичаш .. Нещастник .. Тъпанар .. Мислиш си , че щом се върнеш ще ти се хвърля на врата .. Не ..! Върви и се целувай с куклата си .. За да забравиш на мен !!!И не ми се обаждай ясно !! Нито ми се мяркай пред очите .. ! Не искам да ти виждам мутрата !!! FUCK U!! *затворих телефона* - Трябва да седна .. - дишах тежко .. Не мога да повярвам ,че го казах !! | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:53 pm | |
| -Айде..ще го преживееш.. -Сега..може да си го върнеш на Али...не, че има за какво, но бъди гадна...тя искаше да те удави в море от доматен сок ... | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 8:55 pm | |
| -Избирам Предизвикателство =D * Май съм гладна вече =D * -По-бързичко , че огладнях от всичко това =D | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 9:00 pm | |
| - Али .. Обади се на Майкъл и се избазикай че си бременна от него!! ;DD Сега щях да си го върна .. че ме окуражиха да се обадя на Пол - На ви сега! *засмях се* | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 9:01 pm | |
| -А нее -почнах да се хиля като луда.... -Само така Ашли...айде бремената..обичаш ли доматен сок ?Имаме много..многооо | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 9:12 pm | |
| - Няма проблем =D * взима телефона и набира Майкъл* - Майкъл.. скъпи.. Как си? Как я караш? Между другото да ти се похваля - БРЕМЕННА СЪМ * Избухва във смях от радост* и познай какво детето е от теб ! =D Утре отивам на лекар с приятелките ми Куин и Ашли! Толкова се радвам , че не мога да си намеря място ! Трябва да затварям , за да нахраня мъничето вътре в мен ! Чао Чао миличък ! * Затваря и започва да се залива от смях * - Ахахахухахуахуххаахаха =D Ето така се прави дами | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 9:28 pm | |
| -Хайде да ядемм...- не бях яла цял ден и леко почвах да огладнявам..та стнах и се запътих към кухненската маса.. телефона ми извибрира..беше смс .. От Пък..поех си въздух и натиснах отвори.. Смс-а гласеше : Да се срещнем в 00:00 на плажа ?...
При Пък...
Дори не е видял от кой е получил смс-а.. -Я да видим все пак с коя мацка имам среща довечера...-вижда ''Куин''... -А..wtf...-и той не знае какво да каже ;дд
При Куин.. Поглежда объркана към телефона.. -Х-а-й-д-е дддаа яддемм... | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 9:31 pm | |
| - Добрее .. : ) - Направила съм спагети със сос .. и зелена салата със царевица и риба тон .. Който каквото иска да си взема .. *подадох им 2 чинии и си взех 1 за мен * - Сега да извадя напитките - ето Бира , Сок , Шампанско и Вино .. *седнахме и започнахме да ядем* | |
|
| |
Алисън Грийн Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 9:49 pm | |
| * Седнахме да вечеряме.. първа чаша виноо.. втора.. трета.. Охх , че е хубаво това виноо ! =D Реших , че е време да видим колко могат да издържат тези мацки.. Специална доставка от най-добрата текила В целия град ! Страхотни шотове станаха ! =D Аш реши , че е време да се разкъшим и пусна.. ЧАЛГА ! =D Потанцувахме доста и по-някое време си легнахме..* * 4.30 Алармата ми звъни.. Божее къде съм... Ох в Аш.. вино.. текила.. всичко си спомних.. Добре Али стягаме се и се надигаме... всички спят.. доматения сок. дано помогне.. 2 чаши отвратителен доматен сок.. 2 аспирина.. и сутрешна разгрявка.. по някое време момичетата се надигнаха , а аз се облякох и ги зачаках да станат готови , щях да ги закарам на училище.. * | |
|
| |
Ашли Хийл Мажоретка
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 9:54 pm | |
| След като се нахранихме започнахме да си сипваме алкохол .. всички имахме нужда да забравим и да преодолеем нещо.. Сипах си вино .. И пуснах чалга .. всички с чаши в ръце започнахме да танцуваме лудо .. Все едно сме дошли от Марс и за първи път чуваме тази песен .. И ни харесваааааа .. ;дддд .. Пихме .. пихме .. Па са напихме .. И много танци танцувахме .. Качвахме се на масата и играхме мазни кючеци .. Беше мноо яко .. !! - Изпрати ме пак до нас и така нататък.. Още тайни ще ти дам и така нататък.. Докосни ми любовта и така нататък.. Искам устните ти там и така нататък.. После шот и текилаааа .. ;дд .. След дълги танци заспахме .. НА сутринта станахме около 5; 00 и видяхме Али да спортува .. Качих се до горе измих се и си облякох дрехите След това пих аспирин и доматен сок .. защото ме цепеше в главата и изчакахме Куин за да можем да тръгнем | |
|
| |
Куин Фабрей Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл Чет Авг 04, 2011 10:07 pm | |
| След като се нахраних ме ..задъни чалга..Ашли и Али почнаха да пият като невиждали...не след дълго и аз грабнах текилата...вихри се супер купон..не че знаех какво правя ;дд ... взех си телефона залитайки..написах смс на Пък...''Сега не мога да дойда ..чакай ме утре в 06:00 в салона бейби''...изпратих го.. -Айде опааа- въртяхме най-здравите кючеци на света ... стана 01:00 и Али заспа..след това и Ашли накрая и аз ... В 05:25 се събудих... Станах и видях как Али и Ашли пият доматен сок ..предложиха и на мен ... -Вие добре ли сте..махнете това нещо от мен..-тъгнах по стълбите нагоре .. -Аш ще взема няква блузка на заем после ще ти я върна ...- качих се и се преоблякох : Това не беше точно моя стил но ми хареса...нямах време да си оправям кой знае колко косата и беше малко рошавичка ...слязох долу.. -Хайде да тръгваме защото ще закъснем - ох колко ме цепеше главата..тръгнах ме | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Ашли Хийл | |
| |
|
| |
| Къщата на Ашли Хийл | |
|